NYHET 2023! Självstudier varvas med regelbundna digitala gruppträffar.

Vill du prova ett annat sätt?
Vill du byta perspektiv?
Vill du fokusera på dig som hundägare och hur du kan förmedla trygga signaler i vardagen till din hund?

Mervi Kärki är grundare till denna kurs och författare till boken Det Goda Hundägarskapet från desperation till inspiration. Mervi utgår från hundens språk. I denna kurs får du veta hur du också kan starta den naturliga vägen till att förstå din hund.

Kursen är uppbyggd på Mervis erfarenheter från 100-tals hundkonsultationer och sitt eget hundägarskap. En kunskap som hjälpt hundägare till en mer harmonisk vardag. Idag inspirerar Mervi även genom sina föreläsningar, kurser, böcker och podden "Vem leder vem?"

"Jag tar starkt avstånd från våld, dominans och andra missuppfattningar gällande ledarskap. För mig är ledarskap att vägleda min hund genom livets olika hinder, finnas där när det finns situationer som är svåra för hunden att förstå, stå upp för min hund, sätta tydliga och rimliga regler samt ge hunden rätten till sitt språk. Ledarskap är vänligt." Mervi Kärki

Målgrupp

Gör en nystart hemma!

Få känslan av det härliga hundlivet. Bygg ihop din vardag med hund. Minska stressen, öka tryggheten och fördjupa er relation.

Kursen passar dig som:

Vill sluta känna dig frustrerad och arg på din hund.
Vill släppa krav och prestation.
Är beredd att lägga ner tid, energi och tålamod för att få resultat.
Innehållet i kursen kommer öka förståelsen för din hund

Sagt av tidigare kursdeltagare:
"Vi är mer trygga, både jag och min hund"
"Min hund lyssnar bättre på mig"
"Min hund har börjat äta sin mat"
"Min hund har börjat sova på nätterna"
"Min hund är mer avslappnad"

Form och datum

Vill du prova ett annat sätt?

Vill du byta perspektiv? Vill du fokusera på dig som hundägare och hur du kan förmedla trygga signaler i vardagen till din hund?

Kursen är uppbyggd på Mervis erfarenheter från 100-tals hundkonsultationer och sitt eget hundägarskap. En kunskap som hjälpt hundägare till en mer harmonisk vardag. Idag inspirerar Mervi även genom sina föreläsningar, kurser, böcker och podden "Vem leder vem?"

"Jag tar starkt avstånd från våld, dominans och andra missuppfattningar gällande ledarskap. För mig är ledarskap att vägleda min hund genom livets olika hinder, finnas där när det finns situationer som är svåra för hunden att förstå, stå upp för min hund, sätta tydliga och rimliga regler samt ge hunden rätten till sitt språk. Ledarskap är vänligt." Mervi KärkiGör en nystart hemma!

Få känslan av det härliga hundlivet. Bygg ihop din vardag med hund. Minska stressen, öka tryggheten och fördjupa er relation.Kursen passar dig som:

Vill sluta känna dig frustrerad och arg på din hund.
Vill släppa krav och prestation.
Är beredd att lägga ner tid, energi och tålamod för att få resultat.
Innehållet i kursen kommer öka förståelsen för din hundSagt av tidigare kursdeltagare:

"Vi är mer trygga, både jag och min hund"

"Min hund lyssnar bättre på mig"

"Min hund har börjat äta sin mat"

"Min hund har börjat sova på nätterna"

"Min hund är mer avslappnad"Detta är en återkommande månadskurs uppdelad på 4 delar. Varje vecka går vi igenom en av de fyra grunderna (Status, Mat, Fara, Jakt). Alla dessa grunder samverkar för att förstå varför din hund gör som den gör.

Varje vecka låser vi upp nytt kursmaterial. Du går kursen 100% online. Självstudier varvas med digitala gruppträffar varje vecka à 60 minuter tillsammans med oss kursledare.

Vill du vara med i aprilgruppen?

Pris 1 895 kr
Startdatum 1 april
Slutdatum 30 april
Kursen är skapad av Mervi Kärki och Gunilla von Perner.

Frågor & svar


När startar kursen?

Kursen startar den 1 april och har begränsat antal platser eftersom vi ses på digitala liveträffar. Detta för att hålla kvalitet.När slutar kursen?

Kursen finns tillgänglig till 1 maj, därefter har du inte tillgång till kursen längre.Kan jag backa och repetera?

Javisst, när du har sett ett kapitel och känner att du vill repetera så går det utmärkt att gå tillbaka i materialet.Hur omfattande är kursen?

Du får 80 st inlägg i form av filmer, frågor, reflekterande texter och praktiska vardagstips för egen träning. Kursen är uppdelad i 4 delar och varje vecka låser vi upp en ny del.Vem håller i kursen?

Mervi & Gunilla lotsar dig igenom alla inlägg med både frågor till dig och konkreta övningar. Mervis hund Karma kommer visa vissa praktiska övningar.Är ni med live?

Kursen innehåller förinspelade avsnitt som du går igenom i egen takt. Varje kapitel avslutas med sammanfattande frågor så att du vet att du går i rätt riktning samt praktiska tips för egen träning. Efter varje delmoment ses hela gruppen för en digital liveträff.Kan jag ställa frågor?

Vi har en liveträff 1 g/vecka där det finns möjlighet till frågor.Vad skiljer kursen från era böcker?

Både kursen och böckerna baserar sig på de fyra grunderna hämtat från Amichien Bonding. I kursen går vi mer praktiskt in på hur DU kan göra för att få kunskap i hundens språk.Vad är nytt?

I den här kursen lyfter vi fram människan. Du kommer involveras och få frågor om dina prioriteringar och val som handlar om ditt inre ledarskap . Vi kommer samtala om hur du ser på dig själv och vad av detta som också kan bli en viktig pusselbit i ditt hundägarskap.Vad kostar det?

1 895 kr. Summan betalar du vid registrering här nedan. Inga andra kostnader tillkommer.Vad ingår?

Du får 80 st kunskapsinlägg, 4 st liveträffar à 60 min/gång och ett diplom. Allt material visas digitalt.

Om du vill ha mer individuellt stöd kan du köpa separat rådgivning.Vad menas med "de 4 grunderna"?

Vi kommer att gå igenom viktiga grunder som hundens kommunikation utgår ifrån, status (vecka 1), mat (vecka 2), fara (vecka 3) och jakt (vecka 4). Varje vecka fokuserar vi på en grund i taget och avslutar med liveträff innan vi låser upp till nästa grund.Hur ser schemat ut för mars?

1/4 Kursen öppnas och du får mejl där vi hälsar dig välkommen till kursen. Du kan direkt starta den första delen (status).

4/4 Vi har vår första liveträff kl 19.30 - 20.30 och efter träffen låses nästa delkurs upp (mat).

11/4 Liveträff kl 19.30-20.30 och efter träffen låses nästa delkurs upp (fara).

18/4 Liveträff kl 19.30-20.30 och efter träffen låses nästa delkurs upp (jakt).

25/4 Digital avslutningsträff och sammanfattning kl 19.30-20.30Tidsåtgång

Tiden du bör reservera för att gå denna kurs är ca 1 timme självstudier/vecka plus praktiska övningar och reflektion kring kursmomenten. Dessutom har vi 1 handledarträff/vecka som spelas in om du inte kan vara med i realtid.När kan jag boka in mig på kursen?

Kursen öppnar för bokning den 15 mars, 2023. Du kan avboka 24 h innan kursstart.

Hoppas vi ses,

Varma hälsningar

Mervi & Gunilla

Hälsobutik för hund utbildningar böcker onlinekurser föreläsningar

Hemsida

Hund;