På denna valpkursen lägger vi grunden för en förtroendefull relation och ett utvecklande samarbete. Vi pratar om valpens utveckling i olika faser och hur vi kan hjälpa valpen att få utlopp för sina viktiga medfödda beteendebehov (berikning). Vi fokuserar på övningar kring kontakt, hantering, följsamhet och koppelgående. Vi går också igenom ensamhets- och passivitetsträning. Vi jobbar mycket med positiv förstärkning; att belöna önskat beteende där samspelet grundar sig på lek och respekt.

Målgrupp

Den här kursen passar dig som nybliven hundägare där valpen är mellan 3 & 7 månader ungefär.

Form och datum

Vår filosofi är att alla individer, både människa och hund, behöver utvecklas och att man gör det bäst tillsammans. På våra kurser utgår vi alltid från positiv förstärkning. För bästa effekt har vi alltid små grupper med en erfaren och pedagogisk hundinstruktör och ofta har instruktören en assistent vid sin sida.

Vi håller till på vårt hunddagis på Isjaktsgränd 11 i Hägersten där vi har en rymlig lokal och ett träningsrum. Kurserna hålls främst inomhus men delar av kurserna kan förekomma utomhus. Vi varvar teori med mycket träning och hos oss får du alltid ett antal konkreta övningar med dig hem skriftligt. Om det passar dig och din hund bättre så kan vi ge er privatträning.

Vår vision är ett bättre samhälle, där hund och människa kan utvecklas tillsammans och bidra till varandras välmående!

Hemsida

Hund;