Få hjälp med din häst/unghäst/ponny i dressyr/markarbetet. Lär dig utveckla gångarter och ridbarhet genom grundligt och noggrant arbete med lösgjordhet och rakriktning.

Jag är en tränare som inte tar genvägar och som inte stressar mot för höga mål. Jag jobbar med hästen i centrum och helheten hos mina ekipage. Men att ha tydliga mål är viktigt. Att träna mot tävling är kul och spännande. Hos mig för du coachning för att bygga glädje och självförtroende. Jag behandlar mina ekipage med respekt och finns för dig även i motgångar. Jag ställer krav som är drivande framåt, men inte sätter häst eller ryttare i stress.

Jag hjälper er genom att även lägga in tömkörning då och då för en mer ridbar häst och ni utvecklas snabbare. Effektiv träning som leder till ökad självbärighet och balans!

Som tränare är jag engagerad och inspirerande, tydlig och rak med ett hjärta av guld om jag får säga det själv.

Välkomna att boka privatlektion på Solbaddet gård!

Lektion 45 minuter: 700 kr inkl moms

Karin Engström utbildar hästar o deras ryttare i ett tight samarbete med fokus på håll­barhet o prestation. Skynda långsamt o förstå din häst är viktiga delar i min pedagogik! Jag erbjuder dressyrträning, inridning, unghästträning, onlinekurser, tömkörning, rehabträning, clinics o föreläsningar

Hemsida