Utmaning: Kom igång med din häst!
Den 27 september till d 1 oktober kommer där att bli en fantastisk utmaning till alla!

Utmaningen kommer att bli: Kom igång säkert på hästen i rätt takt!

5 dagars utmaning för dig som har haft ”vintervila” och har svårt för att komma igång ensam eller helt enkelt inte riktigt vet vart du ska börja.

Där blir en uppgift varje dag, live från mig och det ska även bli en utmaning för mig att hålla i ett sådant evenemang:) Första gången och väldigt spännande!

Där kommer att bli fina priser för deltagare och alla är välkomna, även om ni har kommit igång lite, så är det alltid roligt att göra något gemensamt!

Detta är helt gratis för alla men där blir även möjlighet att köpa en VIP plats för ett väldigt bra pris, 200kr! Se allt du får med som VIP

Som medlem i Horse and Health får du VIP platsen helt gratis!!

Är du intresserad av att bli medlem i Horse and Health, kan du gå in på denna länken och anmäla. Första månaden är gratis och sedan kostar det endast 99 kr pr månad och du får en mängd förmåner, gratis kurs och fler webinar. Se mera här: https://www.anneaxell.com/sv/medlemsskapssida/

Om du genomför utmaningen tävlar du om dessa priser:

pris: 3 coaching timmar /tillfällen med Anne Axell Värde 3000kr
pris : Kursen ”Gör unghästen handterbar” Värde 2500kr
pris: Kursen ”Lasta din häst” Värde 1500kr
Hoppas ni tycker det låter spännande?

Det ska bli suuuuperkuuuul

Hur går det till:

När du har anmält dig får du bekräftelse med en mail med en del upplysningar.

När utmaningen börjar får du en mail varje dag med uppgiften som du ska göra med din häst och hur du ska bekräfta detta i FBgruppen som tillhör utmaningen. I FB gruppen blir där en live varje dag, där jag (Anne) berättar om vad du ska göra och hur du kan tänka och utföra uppgiften. Du får en massa goda råd och du kan även ställa frågor i gruppen.

Övningarna är så att ALLA kan vara med!

Alla har tills 5 oktober att sätta in det de ska i gruppen för att kunna delta om de fina priserna

Målgrupp

Alla som vill komma igång med deras häst och få gratis hjälp och vägledning!

Form och datum

Kursen börjar den 27 september och är i 5 dagar.
Du får tillgång till daglig live där jag berättar hur man ska bära sig åt, du får tillgång till en FB grupp där många andra som är i samma situation är inne och skriver om deras upplevelser.

Här kan du lära dig hur du köper rätt häst, unghästhantering, lastning, hur du rider utan att vara rädd, om avel, visning av häst samt mycket mera. Vi erbjuder ett antal kurser, Facebookgrupper, coaching och en podd. Något i hästväg med andra ord!

Hemsida