Detta är en utbildning för dig som vill utvecklas och bli en kunnig och reflekterande hundägare!

Vi fördjupar oss i hundens språk, behov, beteende och hur hundar lär sig. Du jobbar med egen hund och får individuell coachning vilket gör att utbildningen passar oavsett vad din hund har för personlighet, ålder och ras.

Utbildningen ger dig kunskap som hjälper dig att läsa av och förstå din hunds beteende. Tillsammans hittar vi vägar för att ni ska bli ett team som litar på och förstår varandra, både i vardagen och när ni är på små eller stora äventyr.

Vi går också igenom hur olika förväntningar påverkar oss och vår hund och varför det är så viktigt med självkännedom. Ett första steg till en trygg relation är att bli medveten om hur man genom sitt beteende också påverkar sin hund.

Denna utbildning gör dig till en positiv, trygg och säker hundägare!

Utbildningen bygger på pedagogiken i appen ”Duktig Hund!” varför vi valt att göra den obligatorisk.Utbildningen hålls av Nina Roegner och Jenny Johansson.

Nina Roegner har tagit fram och skrivit manus till ”Duktig Hund!”. Hon har skrivit böcker och sätter årligen upp den bejublade hundtearen på My Dog. Nina har över 35 års erfarenhet av att träna hundar och undervisa hundägare.

Jenny Johansson har arbetat heltid med hund och undervisning i över 9 år. Jenny arbetar mycket med hundar i flock och hennes kunskap av att läsa hund är ovärderlig. Jenny är den som har hållit flest Duktig Hundkurser i landet.

Målgrupp

Detta är en utbildning för dig som vill utvecklas och bli en kunnig och reflekterande hundägare!

Form och datum

Utbildningsdatum:
7-8 maj kl. 10.00 - 15.00.

Pris:
2500kr.

Hundakademin, som drivs av Nina Roegner och Roger Carlsson, erbjuder hundkurser, enskilda konsultationer och hunddagis - med inriktning på familjehunden!
All personal är välutbildad och samtliga har mångårig erfarenhet av att jobba med familjehundar och deras ägare.

Hemsida

Hund;