Maria Sundin är f.d. hoppryttare, c-tränare i hoppning och mental coach och mental tränare. NIna Fox Stark är dressyrryttare, c-tränare i dressyr och mental coach och tränare.

Tillsammans har de en erfarenhet av hästar, ryttare, träning och coaching som är oslagbar!

De har båda verkat i ridsporten på olika sätt i över 30 år, som unghästutbildare, tävlingsryttare, tränare, tävlingsarrangör, ridskolechef samt drivit olika projekt i samverkan med bl.a. HNS och Svenska Ridsportförbundet.

Nu poddar vi tillsammans för att göra oss ännu bättre och för att dela med oss av våra erfarenheter.

Vi svarar på lyssnarfrågor och gör egna reflektioner runt det här med träning av hästar och ryttare, både mental och fysisk.

Sporre Academy är en samling ryttare och tränare som tror på att integrera den mental träningen i ridningen och att vi tillsammans blir bättre och starkare. Vi vill utveckla ridningen med ett samarbete på alla plan, men framförallt med vår bästa träningskamrat, hästen.

Målgrupp

Ryttare på alla nivåer och i alla discipliner

Jag har arbetat på heltid med träning av ryttare och hästar i över 25 år, som tävlingsryttare, hopptränare och ridlärare. Sedan 2013 är jag utbildad mentaltränare och coach. Nu har jag kurser för ryttare på alla nivåer. Få bättre fokus och kommunicera bättre med din häst. Lyft er till nästa nivå!

Hemsida