Vi hjälper dig förebygga skador och sjukdomar i vår app. Vi har tagit fram interaktiva guider, utmaningar och quiz som hjälper dig förebygga många skador, sjukdomar och olyckor. Lassie är den första djurförsäkringen som belönar kunskap med ett billigare pris.

Personlig hjälp alla dagar 08-22. Med Lassie får du personlig hjälp i telefonen, oavsett vad det gäller, alla helgfria dagar 07-22. Hos får du också fria samtal till FirstVet, och vi är de enda som erbjuder direktreglering även på kvällar och helger.

Högt rankad försäkring med marknadens högsta veterinärvård. Lassie erbjuder marknadens högsta veterinärvårdsersättning upp till 150 000 kr, och vi rankas även högst i Konsumenternas Försäkringsbyrås jämförelse. Våra kunder har dessutom gett oss 4,6 av 5 i betyg på Trustpilot, vilket är det högsta bland Svenska djurförsäkringar.

Samla poäng i appen
Det som ger dig poäng i appen är kurserna som består av artiklar och quiz, exempelvis om hur man förbereder sig inför valpköp, varför man ska id-märka sin kattunge, hur man tar tempen på sin hund eller vad som är farligt för en katt att äta.

Ju fler kurser och poäng du samlar desto högre nivå kan du nå. De olika nivåer som finns är Adept, Aspirant, Skicklig, Erfaren, Rutinerad, Beundransvärd, Avancerad, Expert, Utomordentlig och Mästare. Om du applicerar den kunskap du lärt dig i appen på hur du tar hand om din fyrbenta vän kommer du ha de bästa förutsättningarna för att hålla din hund eller katt friskare.

Ladda ner vår app och börja samla poäng redan idag!

Målgrupp

Hund-och kattägare

Lassie är en digital djurförsäkring som hjälper dig ta hand om din hund eller katt, både innan och efter skadan är framme.
Vi hjälper dig förebygga skador och sjukdomar i vår app. Vi har tagit fram interaktiva guider, utmaningar och quiz som hjälper dig förebygga många skador, sjukdomar och olyckor.

Hemsida